Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Connecten & Loungen bij Beachclub Degreez

Limburg
15:00 - 18:30 uur
dinsdag 28 mei 2019

Op het ruime loungeterras van Beachclub Degreez gaan we zelf actief aan de slag met live cooking, met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. We gebruiken zelf de op hout gestookte vuurschaal en de pizza-oven! Samen bereiden we de meest heerlijke gerechten in een fantastische sfeer. Om het netwerk uit te breiden kunnen voor deze meeting alleen leden inschrijven die een zakelijke gast meenemen die nog nooit een PRO meeting hebben ervaren.

Netwerken is belangrijk om meerdere redenen, daar zal waarschijnlijk iedereen het mee eens zijn. Maar netwerken is wel een serieuze aangelegenheid en toch moet de "fun factor" ook aanwezig zijn. Daarom blijven we bij PRO-Connect ons netwerkprogramma contant uitbreiden met nieuwe interessante concepten waarbij we het uiteindelijke doel altijd centraal stellen. 

Aan deze meeting kunnen 18 gasten deelnemen. Schrijf je snel in om jouw plek te reserveren!

 

Limburg
15:00 - 18:30 uur
dinsdag 28 mei 2019

Beachclub Degreez

Velkenskamp 1
6097 NN Panheel

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Velkenskamp 1
Jouw adres