Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Kennis maken & connecten bij SOFA in Maastricht

Limburg
12:00 - 14:15 uur
donderdag 13 juni 2019

Wij zorgen voor een smakelijke lunch op deze toffe locatie in een rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad één geheel vormen. Schijf je in (liefst met een zakelijke gast) en alle ingrediënten voor een succesvolle businessmeeting zijn aanwezig! 

 

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
12:00 - 14:15 uur
donderdag 13 juni 2019

SOFA

Hoge weerd 6
6229 AM Maastricht

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Hoge weerd 6
Jouw adres