Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Connecten & kennis delen | Videomarketing | Kessel

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 18 juni 2019

Door de enthousiaste reacties van afgelopen jaar hebben we de filmstudio van PJP Film & TV-producties in Kessel ook weer aan onze agenda toegevoegd. Onze kennis over videomarketing zal tijdens deze meeting worden bijgespijkerd door Jeroen Joosten. We zorgen uiteraard ook weer voor een smakelijke lunch en een gevarieerde groep deelnemers. Heb je interesse om deel te nemen? Schrijf je dan snel in om jouw plek (voor de camera?) te claimen...

 

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 18 juni 2019

PJP Film & TV-producties

Beeselseweg 25
5995 AP Kessel

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Beeselseweg 25
Jouw adres