Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Netwerken & Kennis delen in de Peppermill!

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 4 juli 2019

Netwerken in voormalig danspaleis de Peppermill in Heerlen zal voor velen toch  bijzondere herinneringen naar boven brengen! Osseforth Opleidingen kocht dit icoon in 2017 en op het parkeerterrein worden inmiddels motorrijlessen gegeven. De uitstraling van de discotheek wordt zoveel mogelijk in stand gehouden. De vernieuwde ruimte zal worden gebruikt voor ontvangst van motorleerlingen en het geven van theorielessen. In deze omgeving zullen we genieten van een smakelijke lunch en de interessante verhalen van een goed tafel gezelschap! Schrijf je in met een gast om jouw plek te reserveren in 'de Pep'!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 4 juli 2019

Peppermil Heerlen | Osseforth Opleidingen

Beitel 90
6422 PB Heerlen

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Beitel 90
Jouw adres