Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Ga met PRO-Connect "de boot in"!

Limburg
10:00 - 13:00 uur
dinsdag 9 juli 2019

Wegens succes dit jaar opnieuw opgenomen in ons netwerk programma! Netwerken en contacten leggen tijdens een relaxte tocht over de schitterende Midden-Limburgse Maasplassen bij Roermond. In een comfortabele ZuidWester sloep vertrekken vanuit Watersportschool Frissen in Ool. Aan boord genieten we van lekkere gekoelde drankjes én uiteraard het fantastische uitzicht! Ook zorgen we voor een verrassende lunch bij de hippe Beachclub Koers Zuid.

Tijdens de vaart doorlopen we onder de deskundige leiding van de "PRO-Kapitein" onze gebruikelijke netwerk rondes. Voor deze meeting ontvangen we je graag uiterlijk om 9:45 uur zodat we om 10:00 uur uit kunnen varen. Dresscode is uiteraard casual en (afhankelijk van de weersomstandigheden) moet je ook denken aan een windjack en eventueel een zonnebril. Uiterlijk om 13:00 uur meren we weer aan bij Marina Oolderhuuske!

 

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
10:00 - 13:00 uur
dinsdag 9 juli 2019

Watersportschool Frissen

Oolderhuuske 1
6041 TR Roermond

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Oolderhuuske 1
Jouw adres