Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Connecten bij de Busjop! Heythuysen

Limburg
14:30 - 17:30 uur
donderdag 18 juli 2019

De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen. Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien is. Graag nodigen we je uit voor deze 'Afternoon meeting' in de Jachtkamer.

Onder het genot van luxe borrelhapjes en bijpassende drankjes gaan we weer Connecten, Matches maken en uiteraard Kennis en ideeën met elkaar delen! Vandaag netwerken we weer in een extra ontspannen en informele setting. Zorg dat je er bij bent en reserveer jouw plek aan tafel door in te schrijven!

 

Limburg
14:30 - 17:30 uur
donderdag 18 juli 2019

De Busjop Eten & Genieten

Busschopsweg 9
6093 AA Heythuysen

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Busschopsweg 9
Jouw adres