Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Connecten & kennis delen bij Baron Frits

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 20 augustus 2019

Met Baron Frits, gelegen op het meest unieke plekje van Kessel aan de rand van de Maas, voegen we weer een inspirerende locatie toe aan onze agenda om met elkaar te connecten en kennis te delen onder het genot van een smakelijke lunch. 

Onze lunchmeeting start stipt om 12:00 uur maar wij ontvangen je graag een kwartier voor aanvang zodat we met zijn allen op tijd kunnen beginnen. Om 14:00 uur loopt het programma ten einde zodat je daarna weer lekker aan het werk kunt.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 20 augustus 2019

Baron Frits

Kasteelhof 1
5995 BX Kessel

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Kasteelhof 1
Jouw adres