Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Netwerken in de kleedruimte van PSV!

Brabant
12:00 - 14:30 uur
donderdag 12 september 2019

Altijd als eens willen weten hoe het er nu echt aan toe gaat in de kleedkamer van een voormalig landskampioen? Vandaag ga je het meemaken… Deze bijzondere PRO-Lunch meeting houden we namelijk in de kleedkamer van het eerste PSV elftal!

Onze bijeenkomst start stipt om 12.00 uur, dus zorg dat je uiterlijk om 11.45 uur binnen bij de receptie bent. Aansluitend aan onze lunch zullen we een rondleiding door het stadion krijgen, een unieke blik achter de schermen! Rond 14.45 uur zullen we afronden.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Brabant
12:00 - 14:30 uur
donderdag 12 september 2019

Philips Stadion

Frederiklaan 10A
5616 NH Eindhoven

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Frederiklaan 10A
Jouw adres