Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Netwerken & connecten bij SOFA in Maastricht

Limburg
12:00 - 14:15 uur
dinsdag 17 september 2019

Wij zorgen voor een smakelijke lunch op deze toffe locatie in een rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad één geheel vormen. Schijf je in (liefst met een zakelijke gast) en alle ingrediënten voor een succesvolle businessmeeting zijn aanwezig! 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:15 uur
dinsdag 17 september 2019

SOFA

Hoge weerd 6
6229 AM Maastricht

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Hoge weerd 6
Jouw adres