Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Zomers connecten bij Van Mossel | Herten

Limburg
15:00 - 18:30 uur
donderdag 26 september 2019

Niet alleen de deelnemers maar ook de locatie draagt bij aan het succes van onze meetings. Daarom zoeken wij constant naar nieuwe, niet alledaagse en inspirerende netwerklocaties. Van Mossel Ford in Herten is zo'n pareltje uit ons uitgebreide netwerkprogramma. Graag nodigen we je uit om kennis te komen maken met ons én uiteraard onze leden! Deze Business & Bites meeting plannen we aan het einde van de dag zodat we relaxed gemodereerd kunnen netwerken onder het genot van zomerse hapjes en drankjes. Claim jouw plek aan tafel door je in te schrijven!

Deze meeting start stipt om 15:00 uur maar wij ontvangen je graag een kwartier voor aanvang zodat we met zijn allen op tijd kunnen beginnen. Om 18:30 uur loopt het programma ten einde. Regelmatig bieden we na afloop nog de mogelijkheid tot een korte rondleiding of wordt er van de mogelijkheid gebruikt om na te tafelen of concrete afspraken in te plannen. Tip: hou hier rekening mee in je agenda!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
15:00 - 18:30 uur
donderdag 26 september 2019

Van Mossel Ford

Sodaweg 3
6049 CM Herten

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Sodaweg 3
Jouw adres