Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Kennis maken & connecten bij De Friedesse Molen | Neer

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 29 oktober 2019

In deze pittoreske, nostalgische en authentieke molen gaan we weer volgens de PRO-methode 'connecten' : op een gestructureerde maar informele wijze  elkaar zowel privé als zakelijk beter leren kennen én van elkaar leren. Dit creëert een solide basis voor toekomstige contacten en draagt veelal bij aan de gunfactor die anno 2019 nog steeds doorslaggevend is voor het begin van succesvolle samenwerkingen.

Onze lunchmeeting start stipt om 12:00 uur maar wij ontvangen je graag een kwartier voor aanvang zodat we met zijn allen op tijd kunnen beginnen. Om 14:00 uur loopt het programma ten einde zodat je daarna weer lekker aan het werk kunt.

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 29 oktober 2019

De Friedesse Molen

Friedesse Molen 1
6086 BN Neer

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Friedesse Molen 1
Jouw adres