Meld je hier vrijblijvend aan voor deelname aan één van onze meetings.

Klik Hier

Connecten & kennis delen bij Kreuze

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 28 november 2019

Vandaag zijn we te gast bij Kreuze Telecom. Volgens eigen zeggen, een hecht team dat inmiddels bestaat uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van telecom en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks waaieren ze uit over Limburg en Brabant om organisaties beter bereikbaar te maken.

Weer een prima locatie om volgens de PRO-methode te 'connecten' : op een gestructureerde doch informele wijze  elkaar zowel privé als zakelijk beter leren kennen én van elkaar leren.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 28 november 2019

Kreuze

Amerikalaan 14
6199 AE Maastricht-Airport

Lees meer over deze locatie

Routebeschrijving

  • Amerikalaan 14
Jouw adres