Kennis delen & Connecten & Masterclass Vitaal Leiderschap!

Brabant
12:00 - 15:00 uur
donderdag 27 augustus 2020

Tijdens deze netwerklunch zal Enforce ook een Masterclass Vitaal Leiderschap verzorgen met het thema "wordt het hollen of stilstaan?".

Vitale ondernemers zijn energieke, fitte en actieve leiders, leiders die goed voor anderen en zichzelf zorgen. Vitale ondernemers zijn leiders die o.a. beter om kunnen gaan met veranderingen, scherper zijn en daardoor sneller reageren op noodzakelijke interventies.

Kom aan boord voor deze meeting om je netwerk uit te breiden én te bepalen of het - letterlijk en figuurlijk - "hollen of stilstaan" wordt!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Brabant
12:00 - 15:00 uur
donderdag 27 augustus 2020

De Coockpit

Luchthavenweg 16
6021 PX Budel

Lees meer over deze locatie