Kennis delen & connecten in Kasteeltje Hattem

Limburg
12:00 - 14:15 uur
donderdag 3 september 2020

Nieuw op onze agenda dit jaar : Kasteeltje Hattem. In dit kleinste kasteeltje van Nederland (en het gezelligste) gaan we volgens de PRO-methode weer 'connecten' : op een gestructureerde doch informele wijze  elkaar zowel privé als zakelijk beter leren kennen én van elkaar leren.

Onze lunchmeeting start stipt om 12:00 uur maar wij ontvangen je graag een kwartier voor aanvang zodat we met zijn allen op tijd kunnen beginnen. Om 14:00 uur loopt het programma ten einde zodat je daarna weer lekker aan het werk kunt.

 

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
12:00 - 14:15 uur
donderdag 3 september 2020

Kasteeltje Hattem

Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond

Lees meer over deze locatie