Bezoek aan de Europese Commissie in Brussel | Dagtrip met lunch & diner | Ledenprijs €125,00)

Limburg
08:30 - 20:00 uur
woensdag 14 oktober 2020

Deze netwerkreis naar de Europese Commissie neemt je mee naar het hart van de politiek Europa en geeft een kijkje achter de schermen bij de beleidsmakers van Europa! We krijgen een uitgebreide rondleiding, een uniek kijkje in de keuken en gaan het debat aan met een van de Nederlandse Europarlementariërs!

En natuurlijk laten we de kans niet voorbij gaan om een kleine glimp mee te pakken van de Belgische hoofdstad en worden we bijgepraat over het heden en verleden van Brussel door een insider. Netwerken en kennisdelen zijn de belangrijkste aspecten van de trip en natuurlijk zorgen we voor meerdere momenten om te connecten met de andere deelnemers.

Het is een volledig verzorgde netwerkreis waarbij wij ervoor zorgen dat je per luxe touringcar op de plekken van bestemming komt en natuurlijk ook weer terug op de opstapplaats. Het complete programma inclusief lunch en diner en geweldige verhalen mogen daarbij uiteraard ook niet ontbreken!

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
08:30 - 20:00 uur
woensdag 14 oktober 2020

Europese Commissie


Brussel

Lees meer over deze locatie