Kennis delen & connecten op het water!

Limburg
15:00 - 18:30 uur
dinsdag 11 mei 2021

Tijdens de vaart doorlopen we onder de deskundige leiding van de "PRO-Kapitein" onze gebruikelijke netwerk rondes. Voor deze meeting ontvangen we je graag uiterlijk om 14:45 uur zodat we om 15:00 uur uit kunnen varen. Dresscode is uiteraard casual en (afhankelijk van de weersomstandigheden) moet je ook denken aan een windjack en eventueel een zonnebril. Uiterlijk om 18:30 uur meren we weer aan bij Marina Oolderhuuske!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
15:00 - 18:30 uur
dinsdag 11 mei 2021

Watersportschool Frissen

Oolderhuuske 1
6041 TR Roermond

Lees meer over deze locatie