Connecten en kennisdelen bij De Coockpit in Budel

Brabant
12:00 - 14:30 uur
donderdag 18 november 2021

Kempen Airport of Luchthaven Budel is een vliegveld gelegen bij Budel in de gemeente Cranendonck vlak bij de gemeente Weert en Hamont-Achel. Vliegtuigen kiezen er het luchtruim en landen weer veilig op de grond. Hier is altijd iets te beleven.

Tegen het bijzondere decor van Kempen Airport is Brasserie-Restaurant De Coockpit een gemoedelijke oase van bourgondische gezelligheid. Kom aan boord om je netwerk uit te breiden tijdens een smakelijke lunch!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Brabant
12:00 - 14:30 uur
donderdag 18 november 2021

De Coockpit

Luchthavenweg 16
6021 PX Budel

Lees meer over deze locatie