Friday afternoon netwerkborrel "Summer edition" bij Nero's

Limburg
15:00 - 18:00 uur
vrijdag 8 juli 2022

De 'summer edition' van onze gezellige, informele netwerkborrel op de vrijdagmiddag! In samenwerking met Nero's en wisselende andere netwerkpartners zorgen we voor een interessante groep ondernemers en zakelijke professionals waarmee je, onder genot van een borrelhapje en een drankje, kennis kunt maken en socializen. Het begin van nieuwe PRO-Connecties!

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
15:00 - 18:00 uur
vrijdag 8 juli 2022

Nero Office Hotel & City Café

Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond

Lees meer over deze locatie