Kennis delen, connecten & golf

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 14 juli 2022

Voor deze PRO-Lunch zijn we te gast bij Golf & Country Club Hoenshuis, een perfecte locatie om kennis te delen en te connecten! Naast haar prachtige golfbaan heeft Hoenshuis nog veel meer te bieden. Onze meeting zal plaatsvinden in het stijlvolle Clubhuis, dat zich bevindt in een eeuwenoude carré-hoeve. Voor geinteresseerden is er de mogelijkheid om na de meeting mee te doen aan een introductieles Golf! 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 14 juli 2022

Golf & Country Club Hoenshuis

Hoensweg 17
6367 GN Voerendaal

Lees meer over deze locatie