Netwerken op het water met "kapitein PRO"

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 28 juli 2022

Wegens succes dit jaar opnieuw opgenomen in ons netwerk programma! Netwerken en contacten leggen tijdens een relaxte tocht over de schitterende Midden-Limburgse Maasplassen bij Roermond. In een comfortabele ZuidWester sloep vertrekken vanuit Watersportschool Frissen in Ool. Aan boord genieten we van lekkere gekoelde drankjes én uiteraard het fantastische uitzicht! Ook zorgen we voor een verrassende lunch bij de hippe Beachclub Koers Zuid.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 28 juli 2022

Watersportschool Frissen

Oolderhuuske 1
6041 TR Roermond

Lees meer over deze locatie