Kennis delen & connecten bij Baron Frits

Limburg
12:00 - 14:30 uur
dinsdag 9 augustus 2022

Voor deze meeting zijn we te gast op het meest unieke plekje van Kessel aan de rand van de Maas : Baron Frits. Weer een inspirerende locatie om volgens de PRO-methode met elkaar te connecten en kennis te delen, onder het genot van een smakelijke lunch.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
dinsdag 9 augustus 2022

Baron Frits

Kasteelhof 1
5995 BX Kessel

Lees meer over deze locatie