Netwerken bij Event Design Parkstad

Limburg
12:00 - 14:30 uur
dinsdag 13 september 2022

Dit jaar nieuw op de agenda : Event Design Parkstad. In een decor variërend van bloemen, dieren, ballonnen en nog veel meer gaan we volgens de PRO-formule  elkaar op persoonlijk en zakelijk vlak kennen. Gezamenlijke interesses zorgen vaak voor die belangrijke eerste klik, de basis voor de zakelijke gun-factor.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
dinsdag 13 september 2022

Event Design Parkstad

Kerkradersteenweg 5
6466 PA Kerkrade

Lees meer over deze locatie