Connecten & 'scoren' in het Fortuna Stadion

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 22 september 2022

Deze keer gaan we 'scoren' op een veelzijdige locatie : het Fortuna Sittard Stadion! Onder het genot van een lunch maken we tijdens de netwerkrondes zowel persoonlijk als zakelijk kennis met elkaar om zo, direct of indirect, nieuwe omzet te kunnen genereren.  

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 22 september 2022

Fortuna Sittard

Milaanstraat 120
6135 LH Sittard

Lees meer over deze locatie