PRO-Legal lunch & netwerken bij Adelmeijer Hoyng Advocaten Roermond

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 13 oktober 2022

Tussen de wetboeken van Adelmeijer Hoyng Advocaten Roermond gaan we lunchen, netwerken en krijgen we een uniek inkijkje in de juridische wereld waarbij ons rechtsgevoel op een verrassend leuke manier wordt getest. Verzorgd door Ad van Bergen en Robbert Golsteijn.

Voor deze lunch zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 13 oktober 2022

Adelmeijer Hoying Advocaten

Looskade 16
60141 LE Roermond

Lees meer over deze locatie