Netwerken bij Boscafé De Busjop

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 15 december 2022

Op deze sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen gaan we volgens de PRO-methode connecten, matches maken en uiteraard kennis en ideeën met elkaar delen. Natuurlijk onder genot van een heerlijke lunch!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
donderdag 15 december 2022

Boscafe De Busjop

Busschopsweg 9
6093 AA Heythuysen

Lees meer over deze locatie