Kennis delen & connecten in het Penthouse van Office Hotel Nero

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 9 februari 2023

Het penthouse van Nero : een zéér inspirerende locatie om met elkaar te connecten en kennis te delen, onder het genot van een smakelijke lunch. Na deze sessie ga je gegarandeerd met een paar concrete afspraken én vol nieuwe energie weer aan de slag! 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 9 februari 2023

Nero Office Hotel & City Café

Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond

Lees meer over deze locatie