Kennis maken & connecten in Kasteeltje Hattem

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 14 februari 2023

Dé perfecte datum én locatie voor nieuwe "relaties"............ Op Valentijnsdag gaan we in idyllische Kasteeltje Hattem onder het genot van een lunch zowel persoonlijk als zakelijk kennis met elkaar om zo, direct of indirect, nieuwe omzet te kunnen genereren.  

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 14 februari 2023

Kasteeltje Hattem

Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond

Lees meer over deze locatie