VRIMIBO bij Nero "start van de lente"

Limburg
15:00 - 18:00 uur
vrijdag 24 maart 2023

Onder het genot van een 'glaasje' vieren we het begin van de lente. In samenwerking met Nero's en wisselende andere netwerkpartners zorgen we natuurlijk weer voor een interessante groep ondernemers en zakelijke professionals waarmee je kennis kunt maken en socializen. Het begin van nieuwe PRO-Connecties!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
15:00 - 18:00 uur
vrijdag 24 maart 2023

Nero Office Hotel & City Café

Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond

Lees meer over deze locatie