Kennis maken & delen bij Boscafé De Busjop

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 4 april 2023

De Busjop is gelegen aan de rand van het Leudal in Heythuysen, een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien is. Een prima locatie om volgens de PRO-methode te 'connecten', doelgericht en kenmerkend in 3 stappen. 1) Elkaar beter op persoonlijk vlak leren kennen 2) Zakelijk met elkaar kennismaken 3) Afspraken maken  

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 4 april 2023

Boscafe De Busjop

Busschopsweg 9
6093 AA Heythuysen

Lees meer over deze locatie