Kennis maken & delen bij Byspeld! | Maastricht

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 25 april 2023

Kennis maken en delen om zo je netwerk uit te breiden? Onder leiding van onze tafelvoorzitter leren we elkaar persoonlijk én zakelijk beter kennen en sluiten we af met concrete afspraken. Schrijf je snel in voor deze kleinschalige PRO-lunch in de prachtige vergaderruimte van Byspeld in Maastricht.

 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 25 april 2023

Byspeld

Meerssenerweg 166
6222 AK Maastricht

Lees meer over deze locatie