Kennis delen & connecten bij Boels en Zanders in Venlo

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 15 juni 2023

Voor deze PRO-Lunch zijn we te gast bij Boels en Zanders Advocaten in Venlo. Naast de reguliere netwerkrondes zal deze meeting óók de verrassende vraag niet ontbreken : om zo de mens achter het bedrijf te leren kennen. Het begin van succesvolle samenwerkingen!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 15 juni 2023

Boels en Zanders

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo

Lees meer over deze locatie