Connecten bij SOFA in Maastricht

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 29 juni 2023

Op deze prachtige locatie gaan we volgens de PRO-methode in een ontspannen sfeer clicks genereren tussen de diverse deelnemers. Na deze sessie ga je gegarandeerd met een paar concrete afspraken én vol nieuwe energie weer aan de slag!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 29 juni 2023

SOFA

Hoge weerd 6
6229 AM Maastricht

Lees meer over deze locatie