Masterclass : Ondernemen is topsport!

Limburg
12:00 - 15:00 uur
dinsdag 4 juli 2023

Masterclass “Kies je voor het leven of wacht je tot het leven voor jou kiest?”
 
Als deelnemer word je meegenomen in de wereld van ondernemerschap. Investeren in je bedrijf zowel financieel als in tijd is aan de orde van de dag. Echter wordt er vaak niet nagedacht over niet investeren in jezelf. Hoe krachtig of welk bestaansrecht heeft je bedrijf, als je er niet meer bent of niet goed kan functioneren? 

Ondernemen is dus topsport! Mensen onderschatten vaak, dat het runnen van een bedrijf fysiek en mentaal een uitdaging is. Je lichaam en mindset dienen net zo sterk te zijn als je ambities op zakelijk en privé vlak. Geen tijd, morgen begin ik echt, ik heb nu nergens last van… zijn allemaal redenen om er maar niet mee hoeven te dealen tot het te laat is. 

Tijdens onze workshop nemen we je mee in wat je moet doen om niet werkende patronen te doorbreken en wat je moet doen om het ook vast te kunnen houden. We geven je inzicht wat de impact kan zijn van een krachtig lijf en een sterke mindset om je business, relatie, gezin, personeel en nog veel meer. Je ervaart door middel van fysieke training hoe je je lichaam en mindset kunt trainen om te dealen met andere zaken binnen werk en privé.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 15:00 uur
dinsdag 4 juli 2023

CrossFit 0475

Spoorlaan Noord 8
6043 AK Roermond

Lees meer over deze locatie