Kennis maken, connecten & golf!!

Limburg
12:00 - 14:30 uur
dinsdag 3 oktober 2023

Bij deze PRO-Lunch gaan we op 'sportief' kennis delen en connecten, we zijn nl. te gast bij Golf & Country Club Hoenshuis. Onze meeting zal plaatsvinden in het stijlvolle Clubhuis, dat zich bevindt in een eeuwenoude carré-hoeve. 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:30 uur
dinsdag 3 oktober 2023

Golf & Country Club Hoenshuis

Hoensweg 17
6367 GN Voerendaal

Lees meer over deze locatie