Kennis delen & connecten bij Ricoh Document Center Zuid

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 10 oktober 2023

Vandaag zijn we te gast bij ons lid Ricoh Document Center Zuid in Geleen. Volgens de PRO-methode gaan we : 1) Elkaar beter op persoonlijk vlak leren kennen 2) Zakelijk met elkaar kennismaken 3) Afspraken maken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lunch, verzorgd door Ricoh.

 

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 10 oktober 2023

Ricoh Document Center Zuid

Vouersweg 107
6161 AG Geleen

Lees meer over deze locatie