Connecten tijdens PRO-Lunch bij SOFA in Maastricht

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 16 november 2023

Al sinds jaar en dag één van onze favoriete netwerklocaties : midden in de natuur op het terrein van Kasteel de Hoogenweerth, in het voormalig koetshuis Brasserie-bar SOFA is gevestigd. Zoals deze rustige omgeving waar natuur en stad samenkomen één geheel vormen, geeft deze locatie éxtra inspiratie om te connecten!  

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 16 november 2023

SOFA

Hoge weerd 6
6229 AM Maastricht

Lees meer over deze locatie