Kennis maken & delen bij Hotel Applepark Maastricht

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 7 december 2023

Na korte 'afwezigheid' weer terug op onze agenda : Select Hotel Applepark in Maastricht. Een perfecte locatie om volgens de PRO-methode kennis te maken, delen & connecten, onder het genot van een heerlijke lunch.  

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 7 december 2023

Select Hotel Applepark

Pierre de Coubertinweg 3
6225 XT Maastricht Maastricht

Lees meer over deze locatie