Connecten bij Weerstand Roermond

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 23 januari 2024

Deze meeting vindt plaats op het voormalige Philips en Yageo terrein. Volgens de site van Weerstand Roermond "brengt weerstand mensen bij elkaar om samen een positieve vibe te creëren die besmettelijk is". De perfecte locatie dus om te (PRO-)connecten!  

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 23 januari 2024

Weerstand Roermond

Bredeweg 10
6042 GG Roermond

Lees meer over deze locatie