Netwerk onderhouden én uitbreiden Bij Hofackers in Baarlo

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 8 februari 2024

Voor deze meeting zijn we te gast op een nieuwe locatie : Bij Hofackers in Baarlo. In het restaurant - gelegen in een oude hoeve uit 1394 - gaan we volgens de PRO-methode ons netwerk onderhouden én uitbreiden, onder het genot van een smakelijke lunch. 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
donderdag 8 februari 2024

Bij Hofackers

Vergelt 2b (ingang via de poort aan de kasteellaan)
5991PK Baarlo

Lees meer over deze locatie