Schrikkeldag-borrel bij Nero City Café

Limburg
15:00 - 18:00 uur
donderdag 29 februari 2024

Deze éxtra dag willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! De kalender heeft gezorgd voor deze schrikkeldag, wíj zorgen voor alle andere “benodigde ingrediënten” waaronder een gevarieerd gezelschap én aandacht voor de innerlijke mens. Kortom, een mooie gelegenheid om, in ontspannen setting, bij te praten en/of kennis te maken met een interessante groep ondernemers en zakelijke professionals. 

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
15:00 - 18:00 uur
donderdag 29 februari 2024

Nero Office Hotel & City Café

Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond

Lees meer over deze locatie