PRO-netwerken bij Golf & Country Club Hoenshuis

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 12 maart 2024

Voor deze PRO-netwerklunch zijn we te gast bij Golf & Country Club Hoenshuis, een perfecte locatie om kennis te delen en te connecten!  Onze meeting zal plaatsvinden in het stijlvolle Clubhuis, dat zich bevindt in een eeuwenoude carré-hoeve.  Bij voldoende belangstelling zal na de netwerklunch nog 'nagepraat' kunnen worden tijdens een golfclinic!

 

Inschrijven.

Dit evenement is helaas reeds volgeboekt, Je kunt vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor deze meeting. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt je van ons een bericht.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je altijd per e-mail een bevestiging. Daarnaast ontvang je een "account link" waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren door gegevens aan te vullen. Via jouw persoonlijke account kun je (mocht dit onverhoopt nodig zijn) je deelname annuleren. Dit kan tot 1 week voorafgaand aan de betreffende meeting. Indien je nog vragen hebt kun je uiteraard altijd een mail sturen naar office@pro-connect.nl.

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team PRO-Connect

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 12 maart 2024

Golf & Country Club Hoenshuis

Hoensweg 17
6367 GN Voerendaal

Lees meer over deze locatie