Netwerken op het water met "kapitein PRO"

Limburg
10:00 - 13:00 uur
donderdag 23 mei 2024

Voor deze meeting ontvangen we je graag uiterlijk om 9:45 uur zodat we om 10:00 uur uit kunnen varen. Dresscode is uiteraard casual en (afhankelijk van de weersomstandigheden) moet je ook denken aan een windjack en eventueel een zonnebril. Uiterlijk om 13:00 uur meren we weer aan bij Marina Oolderhuuske!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
10:00 - 13:00 uur
donderdag 23 mei 2024

De Roerganger

Oolderhuuske 1
6041 TR Roermond

Lees meer over deze locatie