BBQ bij Casa PRO!

Limburg
15:00 - 18:00 uur
donderdag 6 juni 2024

Deze afternoon meeting wordt gehouden in 'casa' PRO-Connect. Tijdens deze informele bijeenkomst kun je kennis maken met andere zakelijke professionals en socializen. Het begin van nieuwe PRO-Connecties! Natuurlijk wordt aan de inwendige mens gedacht; laat je verrassen door masterchef Sander!

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
15:00 - 18:00 uur
donderdag 6 juni 2024

PRO-Connect

Venloseweg 231
6141 BW Roermond

Lees meer over deze locatie