Vergroten van je netwerk in het kleinste kasteeltje van Nederland!

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 30 juli 2024

Kasteel Hattem is het kleinste kasteeltje van Nederland. Een prachtige locatie om - onder het genot van een heerlijke lunch - kennis te maken met elkaar én natuurlijk kennis te delen!  Dit creëert een solide basis voor toekomstige contacten en draagt veelal bij aan de gunfactor die nog steeds doorslaggevend is voor het begin van succesvolle samenwerkingen.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 30 juli 2024

Kasteeltje Hattem

Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond

Lees meer over deze locatie