Kennis delen & connecten bij Ricoh Document Center Zuid

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 10 september 2024

Vandaag zijn we te gast bij ons lid Ricoh Document Center Zuid in Geleen. Volgens de PRO-methode gaan we : 1) Elkaar beter op persoonlijk vlak leren kennen 2) Zakelijk met elkaar kennismaken 3) Afspraken maken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lunch, verzorgd door Ricoh.

 

Inschrijven.

Voor deze activiteit zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Je kunt vrijblijvend aanmelden voor deze PRO-Connect meeting. Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je mail met je "account link". Hiermee kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kun je hier tot maximaal 1 week voorafgaande aan het event je deelname annuleren. 

Limburg
12:00 - 14:00 uur
dinsdag 10 september 2024

Ricoh Document Center Zuid

Vouersweg 107
6161 AG Geleen

Lees meer over deze locatie