De PRO-Formule.

De formule van PRO-Connect heeft zich al talloze keren bewezen. Iedere partner zal beamen dat deelname aan PRO-Lunches echt zijn vruchten afwerpt. Je zit met mensen aan tafel waar je volgens onze speciale methodiek aan gematcht wordt. Dit betekent dat jullie iets aan elkaar én aan elkaars netwerk hebben. Door deze manier van netwerken creëer je vele ambassadeurs die op het juiste moment aan jou denken met als logisch gevolg dat er vele nieuwe samenwerking en nieuwe omzetkansen ontstaan!

“Netwerken, kennis delen, zakendoen!”

Visie op netwerken

'Netwerken is net werken’ of ‘Borrelen in de baas zijn tijd’. Dit zijn veelgehoorde misvattingen over netwerken. Bij PRO-Connect zijn we ervan overtuigd dat netwerken wel degelijk werken is. Als je het goed doet tenminste. Netwerken is een onderdeel van de marketingmix; uiteindelijk wil je dat jouw inspanningen iets opleveren. Daarom staat bij onze bijeenkomsten het zakelijke aspect van netwerken op één: het boeken van resultaat.

Netwerk delen

Als je denkt dat het na een PRO-Lunch blijft bij een nieuwe connectie op LinkedIn, heb je het mis. Er worden daadwerkelijk concrete afspraken gemaakt met elkaar waar new business uit voortkomt. Daar komt bij dat de PRO-Lunch meeting niet het enige moment van verbinding is. Het komt regelmatig voor dat er bij meetings andere partners op een positieve manier ter sprake komen. Wij delen ons inmiddels enorme netwerk immers ook graag met jou. Ook via het profiel van de partners op onze website worden connecties gelegd.

BEKIJK ONZE ACTIVITEITEN

“Niet zelden zorgen gemeenschappelijke
interesses voor die belangrijke eerste klik.”