Business Meetings

Al onze meetings vinden plaats tijdens kantooruren. Serieus zakelijk netwerken moet tegenwoordig een vast en belangrijk onderdeel zijn van je marketingmix naar onze mening. Dit hoeft dan niet altijd buiten werktijd te gebeuren?  We organiseren verschillende soorten meetings: de PRO-Lunch meetings, de PRO-Business&Bites meetings, de PRO-Knowledge meetings en de PRO-Active meetings. Bij al onze meetings zorgen we voor smakelijke hapjes en drankjes. Deze zijn uiteraard gewoon in de lidmaatschapsfee inbegrepen! 

Ook organiseren wij PRO-Knowledge meetings waar seminars of lezingen gehouden worden waar je echt iets van opsteekt. Deze PRO-Connect meetings gaan altijd volgens een bepaalde formule waar alle gasten elkaar in een aantal ronden zowel persoonlijk als zakelijk leren kennen. Behalve dat de persoonlijke ronde het ijs breekt, zorgen gezamenlijke interesses vaak voor die belangrijke eerste klik, de basis voor de zakelijke gun-factor.

Aan het einde van elke meeting wisselen we concrete hulpvragen uit en zoeken we de verbinding. Met wie wilt u een vervolgafspraak? De gespreksleider noteert alle afspraken en mailt u deze samen met uitgebreide contactinformatie van deze deelnemers.