Over ons

Welkom bij PRO-Connect, de netwerkorganisatie die zich daadwerkelijk onderscheidt van andere netwerkbijeenkomsten, borrelclubs en after-work meetings.

PRO-Connect is hét platform voor zinvol zakelijk netwerken voor middelgrote en grote ondernemingen in Limburg en Brabant. In 2011 startte Sander Nuij de netwerkorganisatie ProLimburg en toen de leden en de meetings buiten de provinciegrenzen groeiden, werd PRO-Connect geboren. Inmiddels telt PRO-Connect meer dan 100 tevreden deelnemers in zo’n beetje alle branches die het zakenleven rijk is.

Jaarlijks organiseren wij tenminste 55 kwalitatieve gemodereerde netwerkmeetings op inspirerende en niet alledaagse locaties in Limburg en Zuidoost Brabant.

 • Sander Nuij

  Sander Nuij

  Directeur

  Geboren in 1976, trotse vader & partner, passie voor BBQ en koken, bezoekt graag festivals, favoriet drankje: Gin & Tonic. Heeft de leukste baan die er bestaat, ondernemer, ondernemend, muziek, humor, films & series, zon, zee & strand! 

 • Hella van de Roer

  Hella van de Roer

  Backoffice | P.A.

  Geboren in 1964, woonachtig in het prachtige Nuenen, in gezelschap van 3 katten en regelmatig oppashonden in huis. Bourgondische levensgenieter: wijntje(s) en lekker eten in een restaurant of zelf gemaakt, met vrienden en familie.