Referenties

 • Mevr. Crijns
  Mevr. Crijns Sailcenter Limburg

  Laagdrempelig en verbroederend netwerk. Gevarieerde bijeenkomsten waarbij de groei van je netwerk volgt uit interessante en verassende bijeenkomsten.

 • Dhr. Nuij
  Dhr. Nuij PRO-Connect

  Inmiddels is PRO-Connect ruim 8 jaar actief binnen de 'netwerk markt' en hebben we reeds honderden bedrijven mogen verwelkomen bij onze lunches. We blijven constant luisteren naar onze leden en we blijven innoveren. Dat maakt ons uniek en daarom blijven we het (net)werkgebied uitbreiden. Maak ook kosteloos kennis met onze aangename en efficiƫnte methodiek en overtuig jezelf! Graag tot ziens!

 • Dhr. Janssen
  Dhr. Janssen PHC Tailored Telecom

  Ik ben sinds kort actief deelnemer bij PRO-Connect. Wat mij opvalt is dat het een prettig niet geforceerde bijeenkomst is waar iedereen ook zijn of haar verhaal "achter de ondernemer" kan vertellen. Dit opent andere inzichten en een betere match. En uiteindelijk gaat het daar toch om investeren in duurzaam contact.

 • Dhr. Schellekens
  Dhr. Schellekens Schellekens Directiepartner

  Hoe klein de wereld - vanuit mijn netwerk in Tilburg kwam ik op aanbeveling in contact met Sander Nuij van PRO-Connect waarmee ik ineens weer terug was in mijn "eigen" regio Limburg. Na een persoonlijke kennismaking met Sander sloot ik aan bij een 1e bijeenkomst waar wij te gast waren bij Westrom. Ik heb deze netwerkbijeenkomst als plezierig en toegankelijk ervaren en niet direct het gevoel dat ik met een draagtas vol visitekaartjes huiswaarts keerde. Het tegendeel, "to the point" contactmogelijkheden vanuit een efficiƫnte tijdsbesteding.