Referenties

 • Mevr. Crijns
  Mevr. Crijns Sailcenter Limburg

  Laagdrempelig en verbroederend netwerk. Gevarieerde bijeenkomsten waarbij de groei van je netwerk volgt uit interessante en verassende bijeenkomsten.

 • Mevr. van Dooren - Kneepkens
  Mevr. van Dooren - Kneepkens Jaro Facilitaire Diensten BV

  In een gemoedelijke sfeer netwerken en connecten.
  Iedere keer weer een andere locatie voorzien van een heerlijke lunch.
  Gaat niet om nieuwe accounts binnen te halen, maar wel om je netwerk uit te breiden en elkaar te helpen vanuit je netwerk. Kortom een aanrader!

 • Dhr. van Zeijl
  Dhr. van Zeijl ZZIN

  De PRO-meetings die ik heb bijgewoond zijn uitermate goed bevallen. De persoonlijke insteek maakt een hele fijne, ontspannen sfeer wat soms op andere netwerkevents weleens anders is. Er volgen direct concrete afspraken uit de meetings. De moderator is scherp, vol humor en weet goed te verbinden. Top!

 • Dhr. Nuij
  Dhr. Nuij PRO-Connect

  Inmiddels is PRO-Connect ruim 8 jaar actief binnen de 'netwerk markt' en hebben we reeds honderden bedrijven mogen verwelkomen bij onze lunches. We blijven constant luisteren naar onze leden en we blijven innoveren. Dat maakt ons uniek en daarom blijven we het (net)werkgebied uitbreiden. Maak ook kosteloos kennis met onze aangename en efficiënte methodiek en overtuig jezelf! Graag tot ziens!

 • Dhr. Janssen
  Dhr. Janssen PHC Tailored Telecom

  Ik ben sinds kort actief deelnemer bij PRO-Connect. Wat mij opvalt is dat het een prettig niet geforceerde bijeenkomst is waar iedereen ook zijn of haar verhaal "achter de ondernemer" kan vertellen. Dit opent andere inzichten en een betere match. En uiteindelijk gaat het daar toch om investeren in duurzaam contact.

 • Dhr. Linssen
  Dhr. Linssen DeMarktwijzer

  Afgelopen woensdag is een zeer leuke netwerkbijeenkomst mogen bijwonen van Pro-Connect. Leuke en inspirerende collega ondernemers ontmoet in een bijzonder ambiance bij Beachclub DeGreez in Panheel.

 • Mevr. Dahmen-Linssen
  Mevr. Dahmen-Linssen Iris Geregeld

  Via een relatie ben ik in contact gekomen met PRO-Connect. Ik ben zeer enthousiast over de manier van netwerken. Het verloopt heel georganiseerd, waardoor je in korte tijd mensen zowel privé als zakelijk leert kennen. Als er interessante matches zijn dan worden er daarna 1 op 1 kennismakingsgesprekken gepland, waardoor je netwerk vergroot wordt en je het netwerken van de een en de ander met elkaar kunt verbinden. Het in kaart brengen van de matches wordt zeer goed gefaciliteerd door PRO-Connect. Netwerken is belangrijk voor Iris Geregeld, omdat Iris Geregeld staat voor een persoonlijke aanpak en dus voor persoonlijk contact! Dit persoonlijke contact is via Pro-Connect te leggen. Netwerken WERKT!

 • Dhr. Schellekens
  Dhr. Schellekens Schellekens Directiepartner

  Hoe klein de wereld - vanuit mijn netwerk in Tilburg kwam ik op aanbeveling in contact met Sander Nuij van PRO-Connect waarmee ik ineens weer terug was in mijn "eigen" regio Limburg. Na een persoonlijke kennismaking met Sander sloot ik aan bij een 1e bijeenkomst waar wij te gast waren bij Westrom. Ik heb deze netwerkbijeenkomst als plezierig en toegankelijk ervaren en niet direct het gevoel dat ik met een draagtas vol visitekaartjes huiswaarts keerde. Het tegendeel, "to the point" contactmogelijkheden vanuit een efficiënte tijdsbesteding.